Wat wij bieden

Main Media denkt graag met u mee over hoe uw organisatie zich het beste kan profileren en hoe uw product of dienst de uitstraling krijgt die het nodig heeft. De eerste indruk is belangrijk, daarom is het hebben van een volwassen uitstraling onmisbaar in uw organisatie. Main Media levert graag het totaalpakket van logo, huisstijl tot drukwerk en website. Mocht u al in het bezit zijn van een huisstijl of logo, dan werkt Main Media uiteraard ook met plezier aan de opmaak van uw gewenste product.

Websites leveren wij standaard met een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management System), hiermee kunt u eenvoudig de inhoud van uw eigen website beheren.

Omdat de mogelijkheden voor websites, webapplicaties en drukwerk enorm zijn, maken we graag een afspraak met u om te inventariseren wat bij u past en hoe wij voor u iets kunnen betekenen.

Een greep uit wat wij bieden:

 

Huisstijl / Logo / Grafisch

De volledige identiteit. Logo, huisstijlelementen en de bijbehorende opmaak van huisstijldragers.

Alleen een nieuw logo of een verfrissing van het huidige? Hebt u al een concreet idee of juist niet? Alles is te bespreken en op maat te leveren.

Wellicht heeft uw product een infographic nodig, of een digitale flyer voor online gebruik.

Web

Als u op zoek bent naar een website met basic modules dan biedt ons eigen CMS meer dan genoeg opties. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Liberiser is een gloednieuw CMS waar we al jaren mee werken in een voorgaande vorm. Het biedt oneindig veel opties en strakke support.

Wordpress draait niet voor niets al jaren mee als één van de grootste open-source Content Management Systems die op dit moment beschikbaar zijn. Wij zijn er in thuis!

Drukwerk

Naast de opmaak van huisstijl-dragers bieden we ook de bedrukking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Bij verpakkingen kunt u o.a. denken aan CD-covers en product-verpakking.

Denk aan concerten of andere evenementen. Of misschien een product dat een begeleidend schrijven kan gebruiken?

Video

Misschien is een video dé juiste manier om uw bedrijf of team voor te stellen of uit te lichten. Wellicht hebt u een product of dienst dat in een video het best tot zijn recht komt. Benader ons vrijblijvend voor advies!

Een videoclip kan een audiotrack nét wat meer geven en door ons eigen muzikanten-bestaan hebben we hier veel feeling mee.

Registraties van live evenementen is ook mogelijk. Zie ons portfolio voor voorbeelden hiervan.

Main Media’s (Dutch) tweets

Contact

Stationsweg 1 06-10730551
8011 CZ Zwolle info@mainmedia.nl
KVK: 05086219 mainmedia.nl

Waar we met ♥ voor en mee werken

Een team van designers en marketeers met de focus op onze naasten.

Liberiser is een fantastisch CMS met veel opties en uitstekende support.

Een geweldig team van web-ontwikkelaars met ongekend veel expertise in huis.